Ons verhaal...


Nadat uiteindelijk begin 2020 onze winkel geopend werd in de Grotestraat te Cuijk, moesten we helaas al zeer snel weer verhuizen. De eigenaar had het pand en perceel, eerder als gedacht, weten te verkopen.


Maar omdat de formule goed aangeslagen is en de winkeliers het als een aanwinst zagen voor de winkelstraat, is er een oplossing gevonden.


We hebben onder dezelfde condities een mooi pand kunnen betrekken in de Smidstraat 30 in Cuijk . Het pand, waar eerst de Rabobank was gehuisvest, biedt nu onderdak aan onze winkel en de goederenbank. We hopen dat we hier wat langer mogen zitten want de verhuizing en inrichting was een hele klus.

  

Op 19 september j.l. hebben we voor het eerst de deuren geopend, en nu zijn we 6 dagen per week open:
Voor openingstijden zie pagina Openingstijden


We krijgen veel complimenten voor de wijze waarop we gestalte hebben gegeven aan de winkel, waar je door het grote aanbod met van alles wat, ogen tekort komt.

Dit maakt het bezoek aan “kom us kieke” een belevenis en ook voor herhaling vatbaar want je ontdekt telkens weer wat anders.


Uiteraard hopen we in onze missie te kunnen slagen om hier een betaalde werkplek voor mensen te creëren en zo aan een verdere integratie mee te werken zonder gesubsidieerde banen.